Maldive pare a fi destinația de vacanță numărul 1 în această perioadă, faptul că avem zbor direct din București a făcut ca cererea să explodeze, mai ales în perioada sărbatorilor.

Multă lume nu a apucat să își facă vacanța în acest an și doresc să recupereze de Revelion, într-o destinație deosebită iar Maldive este într-adevăr ceva deosebit.

Clima în perioada octombrie – aprilie este cea mai bună cu temperaturi constante peste 30 de grade și ploi mai puține.

Maldive este o destinație mai deosebită care trebuie înțeleasă și alegerea pachetului trebuie să fie făcută în cunoștință de cauză. De exemplu, nu cumpărați pachete fără transferul de la aeroport la hotel și retur, deoarece aeroportul este pe insula Male iar hotelurile sunt ele în sine câte o insuliță, numită atol, iar transferul de la aeroport la hotel se face cu barca cu motor sau hidroavion și poate costa între 150 euro și 600 euro în funcție de locația hotelului, așadar luați doar pachete cu transferul de la aeroport la hotel și retur inclus.

Ca și regim de masă vă recomand all inclusive, iar dacă nu, măcar demipensiune. Nu aveți de unde să cumpărați mâncare sau băuturi decât de la hotel, astfel că alegerea unui pachet care oferă demipensiune în final vă poate costa mai mult decât un pachet cu all inclusive, datorită faptului că băuturile sau alte mese le veți achita direct la hotel, la tariful de la fața locului, iar o masă pentru o persoană începe de la 50 euro.

Am făcut o selecție de 5 hoteluri, unele mai luxoase altele mai puțin, însă hoteluri care oferă un raport calitate/preț corect .

  1. Hurawalhi Island Resort

Hotelul Hurawalhi este unul celebru, avand cel mai mare restaurant care se află sub apă din lume. Hotelul acceptă doar persoane peste 15 ani, iar priveliștea pe care o aveți de pe insulă este una fantastică : nisip alb și apă cristalină cât vedeți cu ochii pentru că nu se află nici un alt resort în jur. Resortul este situat la 40 de minute de aeroport iar transferul se face cu hidroavionul. Resortul este alcăuit exclusiv din vile.

2. ROBINSON Club Maldives adults only

Situat puțin mai departe de aeroportul principal, transferul la acest resort se face cu un hidroavion timp de o oră și 20 de minute. Dispune de 121 de bungalowuri, unele cu piscină privată. Complexul oferă numeroase posibilități de snorkeling pentru cei pasionați. Seara se organizeză petreceri iar pe timp de zi sunt incluse chiar și sesiuni de yoga pentru cei pasionați. Vrei să eviți rușii? Atunci acesta este resortul potrivti, deoarece 70% din clienți sunt nemți.

3. Milaidhoo Island

Deschis in 2016 și situat în mijlocul unei rezervații din patrimoniul UNESCO, este una dintre cele mai luxoase locații din Maldive. Transportul de la aeroport până la resort se face cu hidroavionul și durează în jur de 30 de minute. Fiecare vilă dispune de propria piscină infinity și are spațiul ei propriu în exterior, astfel încât să vă ofere intimitate. Acest resort este recomandat pentru cei care apreciază liniștea și relaxarea. Resortul oferă și un centru pentru sporturile acvatice cum ar fi windsurfing, catamaran, caiac sau snorkeling dar și zonă specială pentru cei care doresc să practice yoga.

4. You & Me Maldives

Unul dintre cele mai noi hoteluri din Maldive, deschis în martie 2019. Dispune de 109 vile din care 99 de vile sunt pe apă si 10 sunt pe plajă. Transportul de la aeroport la resort durează 45 de minute și se realizează cu hidroavion. Doamnele și domnișoarele se vor bucura aici de lecții de pilates, yoga și aqua aerobic. Locația dispune și de 4 suite cu podea de sticlă prin care se vede apa cristalină și peștii colorați. Vilele Aqua Suite dispun și de piscină privată și de asemenea și acest resort are un restaurant construit sub apă.

5. Adaran Prestige Water Villas

Resortul este unul foarte intim, având doar 20 de vile , însă fiind parte din Adaran Resort aveti acces la toate facilitățile de la Adaran Resort, doar că cei cazați la Adaran resort nu au acces la această zonă. Fiecare cameră are majordom propriu, ceea ce indică nivelul ridicat al serviciilor și atenția la detalii. De asemenea printre facilități se numără cină romantică organizată direct pe plajă. Toate vilele sunt construite deasupra apei.

Pentru toate aceste hoteluri puteți solicita o ofertă personalizată la tel/whatsapp 0787611732 sau office@paralela45sm.ro . Pentru Maldive avem zboruri din București și Budapesta, însă dacă aveți domiciliul în altă țară vă oferim plecări și din acea zonă. Avem negociate tarife prefernțiale cu aceste hoteluri, garantăm tarif mai mic față de ceea ce se găsește în mediul online.

COVID info : pentru Maldive trebuie efectuat un test PCR cu 72 de ore înainte de plecare. Nu există carantină sau izolare la destinație sau la retur în țară.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *