Încet încet industria aeronautică își revine și tot mai multe zboruri și destinații sunt disponibile. Fiind totuși la începutul călătoriilor de după perioada agitată cu anulări și restricții cauzate de pandemie, mulți turiști se întreabă cum se pot proteja de eventualele anulări de zbor sau ce se întamplă cu biletul lor de avion în cazul în care sunt depistați pozitiv cu COVID-19.

Cei de la Emirates oferă acum o asigurare complexă inclusă deja în costul biletului de avion, astfel încât dacă aveți bilet cu compania Emirates aveți incluse următoarele avantaje :

Clientii Emirates își pot planifica acum călătoriile și pot zbura cu o asigurare și o liniste sufletescă și mai mari, cu cea mai recentă inițiativă a Emirates, care oferă prima acoperire de calatorie multi-risc, pe langa actuala acoperire COVID-19.

Oferita de Emirates și AIG Travel ,fără costuri suplimentare pentru clienții săi, aceasta acoperire este prima de acest gen din industria asigurărilor de transport aerian și de calatorie. Este concepută pentru a oferi tuturor pasagerilor Emirates o ofertă cu adevărat unică pentru călătorii fără stress și fără probleme.

Această nouă asigurare de călătorie multi-risc și acoperirea COVID-19 se vor aplica automat tuturor biletelor Emirates achiziționate începând cu 1 decembrie 2020 și se extind și la zborurile codeshare operate de companiile aeriene partenere, atât timp cât operatorul principal este Emirates.

Clienții Emirates vor fi asigurati atunci cand zboara către orice destinație, în orice clasă de călătorie.

Principalele riscuri acoperite:

•   Cheltuieli medicale de urgență în afara țării și evacuare medicală de urgență până la 500.000 USD, valabile pentru COVID-19 (contractat în timpul calatoriei) și alte urgente medicale în timpul călătoriei în străinatate.

•  Anularea călătoriei până la 7.500 USD pentru costuri nerambursabile în cazul în care pasagerul nu poate călători, deoarece este diagnosticat cu COVID-19 înainte de data programată a plecarii sau din alte motive numite – similar cu alte produse complete de acoperire de calatorie.

•    Anularea sau scurtarea călătoriei până la 7.500 USD dacă anul școlar este prelungit din cauza COVID-19 după data plecării, iar pasagerul este un profesor cu normă întreagă, angajat cu norma intreaga, sau un elev la o școală primară sau gimnazială.

•   Scurtarea călătoriei până la 7.500 USD pentru costuri de călătorie nerambursabile și costuri suplimentare pentru a reveni în țara de reședință, dacă pasagerul se îmbolnăvește grav, de exemplu, contracteaza COVID-19 în timp ce călătoresc în străinătate.

•    Renunțarea la călătorie până la 7.500 USD dacă pasagerul obține rezultat pozitiv la testul pentru COVID-19 sau nu trece controlul medical la aeroport și este obligat să renunțe la călătorie.

•  150 USD pe zi de persoană, timp de pana la 14 zile consecutive dacă, în afara țării de reședință, pasagerul are un test pozitiv pentru COVID-19 și dacă este plasat în carantină obligatorie în afara țării de reședințî de către un organism guvernamental.


Similar cu alte produse de asigurare de calatorie cu risc multiplu, acoperirea generoasă a Emirates are, de asemenea, prevederi pentru accidente personale în timpul călătoriei, acoperire pentru sporturi de iarnă, pierderea obiectelor personale și întreruperi ale călătoriei datorate închiderii neașteptate a spațiului aerian, recomandări și alerte de calatorie.

Clienții nu trebuie sa se inregistreze sau să completeze niciun formular înainte de a călători și nu sunt obligați să utilizeze această acoperire furnizată de Emirates.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *