Egipt este cu siguranță destinația numărul unu în această perioadă, iar motivele sunt multiple. În primul rând Egiptul a înțeles că pentru a reporni turismul trebuie să începi cu tarife mai reduse, astfel încât să crești cererea ca mai apoi tot mai mulți turiști să ofere un feedback celor cunoscuți la retur în țară, nu mai vorbim de postările de pe rețelele de socializare unde lumea postează ba din Egipt ba de la munte.

Contrar multor opinii, lumea călătorește și o face tot mai des. Sunt avioane pline spre Egipt în fiecare lună, iar de last minute-uri spre această destinație nu prea mai putem vorbi.

Acum este momentul să călătoriți în Egipt, hoteluri care acum câțiva ani se mențineau în jurul sumei de 7-800 euro/persoană cu taxe incluse, sejur de 7 nopți, hoteluri de lux mă refer, acum le puteți rezerva la un tarif mediu de 500 euro/pers, așadar o reducere de aproximativ 30%.

Am făcut o selecție de hoteluri care au cel mai bun raport calitate/tarif în această perioadă. Selecția a ținut cont de nivelul de servicii pe care îl oferă hotelul, reducerile pe care le are față de alte perioade similare din anii trecuți, poziționarea și plaja . Poziția din top este aleatorie, astfel că hotelul de pe poziția 3 nu este cu nimic mai prejos față de cel de la poziția 1.

  1. Albatros Palace Resort

Hotelurile din lanțul Albatros au fost mereu la mare căutare, datorită serviciilor oferite și condițiilor din hoteluri. Dacă anii trecuți un tarif mediu la acest hotel era în jur de 700 euro/persoană, acum îl puteți rezerva la tarife sub 500 euro/pers/sejur de 7 nopți . Link de rezervare : Albatros Palace .

Albatros Palace

2. Tropitel Sahl Hasheesh

Un hotel modern deschis în 2011, dedicat mai mult cuplurilor și mai puțin familiilor cu copii, au puține facilități pentru copii. Tariful mediu pentru acest hotel era în jur de 750 euro/pers iar acum îl puteți rezerva undeva în jurul sumei de 500 euro/pers/sejur de 7 nopți. Link de rezervare : Tropitel Sahl Hasheesh

Tropitel Sahl Hasheesh

3.Steinberger Al Dau Beach

Lanțul Steinberger este considerat unul de lux, iar acest hotel rareori avea tariful sub 900 euro/persoană, în acest moment găsiți un sejur de 7 nopți la acest hotel la doar 645 euro/persoană taxe incluse. Link de rezervare : Steinberger Al Dau Beach

Steinberger Al Dau Beach

Tarifele de mai sus fac referire la un pachet care include : biletele de avion cu zbor din Cluj Napoca sau București, taxe de aeroport, bagaj de mână și bagaj de cală inclus, catering la bord, cazare 7 nopți all inclusive, transfer de la aeroport la hotel și retur și asistență turistică în limba română.

Condiții de călătorie în Egipt : pașaport valabil minim 6 luni de la data călătoriei, test COVID negativ făcut cu mai puțin de 72 de ore înainte de plecare și asigurare medicală ( aproximativ 39 lei/pers ). Vă recomand însă încheierea unei asigurări care include și clauze de storno, astfel dacă testul COVID iese pozitiv vă puteți recupera suma achitată pentru sejur, costul unei asemenea polițe care include și asigurarea medicală este de 89 lei/pers prin Mondial Assistance.

Egiptul nu se află pe lista galbenă, așadar nu se impune izolarea la domiciliu la retur în țară.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *