Dubai, o destinație care a rămas fără zbor direct din Cluj Napoca încă de anul trecut, după mutarea operațiunilor din Emirate ale Wizzair către aeroportul Abu Dhabi.

Cererea tot mai mare însă pentru această destinație a făcut ca altă companie să opereze această rută, astfel cei de la FlyDubai au anunțat ruta Cluj Napoca – Dubai începând cu data de 20 martie în fiecare zi de miercuri și duminică. Marele avantaj este faptul că FlyDubai va ateriza pe aeroportul Dubai International DXB care este la doar 15 minute de Dubai, față de Dubai World Center DWC unde aterzia Wizzair anul trecut și care era la o oră de Dubai.

ORAR DE ZBOR MIERCURI ȘI SÂMBĂTĂ

CLUJ NAPOCA 10:15 – 14:50 DUBAI ( DXB )

DUBAI ( DXB ) 15:50 – 22:00 CLUJ NAPOCA

Așadar fie că doriți un city break în Dubai de miercuri până sâmbătă sau un sejur mai lung de 7 nopți, acum acest lucru este posibil cu zbor direct din Cluj Napoca.

Nu uitați că din octombrie se deschide Dubai World Expo, așadar este perioada ideală de a vizita Dubaiul. Puteți solicita oferte de bilete de avion sau pachete complete cu cazare la hotel și bilete la atracțiile din Dubai incluse la office@paralela45sm.ro sau tel/whatsapp 0787611732.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *